Un bărbat din Călăraşi, bănuit de incendierea unui autoturism şi distrugerea unei autospeciale MAI a fost arestat preventiv

incendiu autoActivităţile de investigare şi cercetare desfăşurate de poliţiştii călărăşeni au condus la identificarea lui C. Ion, de 69 ani, din municipiul Călăraşi, persoană bănuită că în noaptea de 13/14 august a.c., ar fi distrus prin incendiere, un autoturism marca Opel, aflat pe raza municipiului Călăraşi.

Totodată, cu ocazia deplasării la faţa locului, bărbatul ar fi aruncat cu pietre din curtea locuinţei sale, într-o autospecială MAI, distrugând unul dintre faruri.

După comiterea celor două infracţiuni de distrugere, C. Ion a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei de judecată.

Azi, 15 august a.c., Judecătoria Călăraşi a emis pe numele bărbatului de 69 de ani, bănuit de incendierea unui autoturism şi distrugerea unui far de la o autospecială aflată în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

.

Error