Ulmeni – suspect de furt din locuinţă, identificat cu operativitate de poliţişti / prejudiciul a fost recuperat

La scurt timp de la sesizarea furtului unor bunuri dintr-o locuinţă de pe raza comunei Ulmeni, deşi fapta s-a produs în perioada noiembrie – decembrie 2013, poliţiştii au identificat cu operativitate suspectul şi au reuşit recuperarea în totalitate a prejudiciului produs.

În dimineaţa de 18 ianuarie a.c., ora 08.00, Ţ. Ioana, de 63 ani, din comuna Chirnogi, a sesizat Postul de Politie Ulmeni despre faptul că, în perioada noiembrie decembrie 2013, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de pe raza comunei Ulmeni, de unde i-au sustras bunuri.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru demararea cercetărilor, constatând că în locuinţă s-a produs prin forţarea uşii principale de acces, fiind sustrase o butelie de aragaz şi un televizor, rezultând un prejudiciu de 400 lei.

Suspectul a fost identificat la scurt timp, ca urmare a investigaţiilor efectuate de agenţii de poliţie, în persoana lui D. Vasile, de 27 ani, din comuna Ulmeni.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Error