RADIO TV OLTENITA
Social

Trei bărbaţi, reţinuţi de poliţiştii din Curcani pentru violare de domiciliu şi distrugere

politia 2

 

La data de 28 aprilie 2016, în continuarea cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au dispus măsura reţinerii faţă de trei bărbaţi din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere.

În fapt, în urmă cu câteva zile, P. Vergiliu, de 48 ani, P. Dan, de 21 ani, şi  L. Marius, de 24 ani, toţi din comuna Curcani, ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuinţe, unde i-ar fi ameninţat pe proprietari cu acte de violenţă şi au distrus uşa de acces în imobil şi un geam.

Cei trei agresori au fost reţinuţi de poliţişti şi depuşi în arest.

 

 

Reţinuţi de poliţiştii din Călăraşi pentru acte de tulburare o ordinii publice

 

Trei bărbaţi din Călăraşi au fost reţinuţi la data de 28 aprilie 2016 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi distrugere.

În continuarea cercetărilor demarate în după-amiaza de 27 aprilie 2016 ca urmare a sesizării privind o stare conflictuală produsă pe strada Independenţei din municipiul Călăraşi, soldată cu vătămarea corporală a două persoane şi distrugeri produse unui autovehicul, poliţiştii au dispus cu operativitate reţinerea persoanelor bănuite.

  1. Virgil, de 31 ani, C. Vasile, de 30 ani, şi B. Ionuţ, de 24 ani, bănuiţi de

tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare, respectiv distrugere, au fost depuşi în arest, urmând să fie prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.