Tineri, bănuiţi de tâlhărirea unei femei, pe stradă, reţinuţi de poliţişti/ persoana care a tăinuit săvârşirea faptei a fost şi ea reţinută

TALHARIE PE STRADAPoliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi au reţinut pe trei tineri, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, complicitate la tâlhărie şi tăinuire, după ce au smuls geanta din mâna unei femei, care se deplasa pe stradă şi au valorificat o parte din bunurile sustrase.
În urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii au identificat, la data de 02 februarie 2015, pe B. Mihai, de 17 ani, din municipiul Călăraşi, şi pe V. Mădălin, de 17 ani, din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi. În cursul lunii noiembrie 2014, aceştia ar fi deposedat pe o femeie de 36 ani, care se deplasa pe strada Dunării, din Călăraşi, de poşeta în care avea bani, telefon mobil, documente şi bunuri personale.
Din investigaţiile efectuate a rezultat că o parte din bunuri au fost valorificate de către O. Alexandru, de 17 ani, din Călăraşi, care ar fi cunoscut că provin din săvârşirea unei infracţiuni.
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%.
Cei trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, respectiv de tăinuire.
Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă.

Error