Social

Țigarete confiscate de polițiști si Plase de pescuit și aproape 90 de kilograme de pește fără documente de proveniență, confiscate de polițiști

 

Polițiștii au confiscat 6.000 de țigarete fără documente de proveniență de la un bărbat din Dragalina.

La data de 28 martie a.c., polițiștii Postului de Poliție Dragalina au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 51 de ani, din localitate.

În urma controlului efectuat s-a stabilit ca acesta transporta 300 de pachete de țigarete de diferite mărci, fără a putea face dovada provenienței acestora.

Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată și ridicată în vederea continuării cercetărilor de polițiști.

Pe numele bărbatului polițiștii au întocmit dosar penal.

 

 

 

 

 

 

Plase de pescuit și aproape 90 de kilograme de pește fără documente de proveniență, confiscate de polițiști

 

Dosar penal întocmit de polițiști unui bărbat care deținea ilegal plase de pescuit și transporta pește fără documente de proveniență.

La data de 28 martie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea  au depistat în trafic, pe raza comunei Dorobanțu, județul Călărași, un autoturism, înmatriculat în București, condus de un bărbat, de 33 de ani, din localitate.

Cu ocazia controlului efectuat în interiorul autovehiculului s-a constatat că acesta transporta setci de pescuit deținute ilegal și 88 de kilograme de pește de diferite specii fără documente de proveniență și transport.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”deținere transport sau comercializare fără documente legale a peștelui sau a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit” și ”producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”.