Târgul de Nunţi MIRESE DUNĂRENE, ediţia a II-a

TARG DE NUNTIÎn perioada 27-29 martie 2015 se va desfăşura Ediţia a II-a a Târgului de Nunţi MIRESE DUNĂRENE, eveniment susţinut de Primăria Călăraşi, Centrul Cultural Judeţean Călăraşi şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Călăraşi.

Evenimentul se adresează viitorilor miri, dar experienţa ediţiei anterioare ne arată că târgul este vizitat şi de către publicul larg, de cei care doresc să organizeze orice alt fel de eveniment din viaţa lor, deoarece am oferit o paletă largă de servicii, de la cele tradiţionale de nuntă (rochii de mireasă, restaurante, etc.) până la bănci şi agenţii de turism.

Târgul de Nunţi MIRESE DUNĂRENE beneficiază de o locaţie premium, Hestia Hotel-Pavilionul de evenimente, cu o suprafaţă expoziţionala de 800 mp, cu scenă unde se vor desfăşura timp de trei zile concerte, prezentări de modă, momente interactive.

Aşteptăm firmele locale de profil să ne contacteze în scopul închirierii unui spaţiu în cadrul Târgului de Nunţi MIRESE DUNĂRENE, punctul nostru comun fiind acela de a încuraja şi a pune în valoarea activitatea agenţilor comerciali călărăşeni.

Vă garantăm că toate eforturile noastre vor fi concentrate pentru organizarea unui eveniment de calitate, care să satisfacă aşteptările firmelor expozante şi ale vizitatorilor, astfel încât Târgul de Nunţi MIRESE DUNĂRENE să fie un succes.SURSA-http://obiectiv-online.ro/?p=25215

 

Error