RADIO TV OLTENITA
Social

Tânăr din Bistriţa, care a înjunghiat două femei şi a furat un taxi, prins după 5 ore, în Suceava

Un tânăr de 24 de ani, din Bistriţa-Năsăud, acuzat că a înjunghiat două femei şi a furat un taxi, a fost prins, vineri dimineaţa, în Suceava, după ce poliţiştii au instituit filtre în mai multe judeţe.

Două femei de aproape 90 de ani din Livezile au ajuns în stare gravă la spital, în timpul nopţii de joi spre vineri, cu multe traumatisme, după ce au fost înjunghiate de un tânăr de 24 de ani din localitatea Cuşma, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Anchetatorii spun că acesta a intrat în casa unde locuiau cele două femei vecine şi le-a luat toţi banii, respectiv aproximativ 600 – 700 de lei, le-a lovit de mai multe ori cu un cuţit şi apoi a fugit. Imediat ce a plecat din casă, tânărul a solicitat un taxi, pentru a-l duce într-o altă localitate din Bistriţa-Năsăud.MAI MULTE -AICI—http://www.mediafax.ro/social/tanar-din-bistrita-care-a-injunghiat-doua-femei-si-a-furat-un-taxi-prins-dupa-5-ore-in-suceava-16512960?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mediafax%2FQddx+%28Mediafax_ALL%29