RADIO TV OLTENITA
Social

Talharie si agresiune fizica in chirnogi !

În mai puţin de 24 de ore de la comiterea infracţiunii de tâlhărie asupra unei femei de 50 ani, din Comuna Chirnogi, faptă produsă în incinta unei societăţi comerciale din aceeaşi localitate, unde acesta este angajată, poliţiştii olteniţeni au reuşit identificarea suspectului

Activităţile de cercetare şi investigaţiile efectuate în comun de poliţişti ai Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Olteniţa şi Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa, au condus la identificarea lui D. Irinel, de 19 ani, din Comuna Chirnogi, care a agresat fizic şi deposedat de o sumă de bani, pe C. Ioana, angajata unei societăţi comerciale din aceeaşi localitate.
În seara de 13 iunie a.c., agresorul a pătruns în incinta unei societăţi comerciale aflată pe raza Comunei Chirnogi, unde a lovit-o pe angajată cu un cuţit şi a deposedat-o de o sumă de bani.
Victima, care a suferit răni grave (agresiune declarativă, traumatism cranio – cerebral, plăgi multiple de scalp, şoc hemoragic) se află internată la un spital din municipiul Bucureşti.
După comiterea faptei, D. Irinel a fugit, sustrăgându-se cercetărilor, fiind depistat la scurt timp de către poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

Ieri, 16 iunie a.c., suspectul a fost prezentat Judecătoriei Olteniţa cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.