STIRI-Polițiștii din Budești au depistat pe raza localității un autoturism furat—–Doi bărbați căutați la nivel internațional pentru comiterea de fapte ilicite în Franța, au fost depistați de polițiști——Reținut de polițiști pentru violență în familie

BULETIN DE PRESĂ

 

 

Autoturism furat, găsit de polițiști

 

Polițiștii din Budești au depistat pe raza localității un autoturism furat.

În ziua de 7 decembrie a.c., polițiștii găsit un autoturism furat din România, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani.

Autoturismul a fost indisponibilizat de polițiști.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

 

 

Urmăriți internațional depistați de polițiști

 

Doi bărbați căutați la nivel internațional pentru comiterea de fapte ilicite în Franța, au fost depistați de polițiști.

 

-În ziua de 7 decembrie a.c., polițiștii din Călărași au depistat un bărbat, de 36 de ani, urmărit internațional în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța.

Bărbatul, cercetat pentru comiterea unor infracţiuni de furt, a fost reținut și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, în vederea luării măsurilor legale.

 

-De asemenea, în cursul zilei de ieri, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depistat un bărbat, de 34 de ani, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile franceze au emis un mandat european de arestare pentru fapte comise pe teritorul Franței.

 

 

 

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat Curții de Apel București, în vederea emiterii mandatului de arestare și demarării procedurilor de predare către autorităţile franceze.

 

Pentru depistarea bărbaților, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

 

 

 

Un bărbat bănuit de violență în familie a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

În ziua de 7 decembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Vâlcelele au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 30 de ani, care și-ar fi agresat fizic tatăl.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Acesta va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136