SI IN OLTENITA SI IN CURCANI–ALCOOLUL–BATA-L VINA !!!

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, patrula formată din agenţi ai Biroului Rutier Olteniţa şi Biroului de Ordine Publică Urban Olteniţa a oprit pentru control, pe strada I .H. Rădulescu din Municipiul Olteniţa, autoturismul marca Dacia Supernova, condus de R. Mihail, de 27 ani, din aceeaşi localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei.

În seara de 19 octombrie a.c., agenţi din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au depistat pe I. Nicuşor, de 18 ani, din Comuna Curcani, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Super Nova, pe DJ 402, pe raza Comunei Luica, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 01.05, agenţi ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au depistat pe D. Nicuşor, de 23 ani, din Comuna Curcani, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan, pe strada Petre Ghica, din Comuna Curcani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

·                         

 

 

 

Error