PublicitateSocial

Sesiunea de comunicări ştiinţifice la istorie, faza judeţeană aduce calificarea elevei Onuşi Andreea de la Liceul Tehnologic N. Balcescu-OLTENITA- la faza naţională

 

IMG_9604Vineri, 5 iunie 2015 la Colegiul Agricol Sandu Aldea din Calaraşi s-a desfăşurat faza judeţeana a sesiunii de comunicări ştiinţifice la disciplina istorie.
Au participat reprezentanţi de la trei licee din judeţ – Liceul Alexandru Odobescu Lehliu Gară, Colegiul Agricol Sandu Aldea Călăraşi şi Liceul Tehnologic N. Balcescu Oltenita.
Liceul Tehnologic N. Balcescu Olteniţa a fost reprezentat de eleva Onuşi Andreea cls. a X a C, coordonată de prof. Liliana Niculiţă.20150605_140833
Lucrarea elevei din Olteniţa a fost apreciată de juriu cu nota 9.50 şi a ocupat locul II.
Locul I este ocupat de eleva Colegiului Agricol Sandu Aldea, notată cu 9.70, iar locul trei de eleva liceului din Lehliu cu nota 9.
Locul II obţinut de eleva din Olteniţa îi dă dreptul acesteia să participe la faza naţională a concursului ce se desfăşoară la Piteşti.
Andreea participă alături de eleva Colegiului Agricol care a obţinut locul I.
Felicitări tuturor participanţilor, felicitări Andreea şi mulţumim tuturor celor care au avut încredere în noi şi ne-au încurajat!