SENATOR NICUSOR CIONOIU -PSD CALARASI !

În decembrie 2008, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a stabilit că pe 19 august, începând cu anul 2009, să fie sărbătorită Ziua mondială pentru asistență umanitară, evidențiind eforturile celor implicați în ajutorul oferit semenilor aflați în situații extreme și atrăgând atenția asupra faptului că milioane de oameni au nevoie de asistență umanitară.
🙏 Ziua mondială a asistenței umanitare ne oferă prilejul de a ne exprima recunoștința față de aceste persoane care își riscă viața în fiecare zi pentru a veni în ajutorul victimelor războaielor și ale dezastrelor din lumea întreagă.
❗Pandemia de coronavirus a crescut numărul celor care au nevoie de asistență umanitară. În plus, civilii din zonele de conflict sunt în mod obișnuit uciși sau răniți în atacuri țintite sau aleatorii. Salvarea de vieți, ajutorul umanitar nu ar trebui să coste niciodată vieți!
👏 Apreciez curajul, angajamentul și eforturile neobosite ale personalului umanitar și medical, care se străduiește în fiecare zi, adesea în condiții dificile, să ajute și să aline suferința a milioane de oameni aflați în dificultate!
9
1 comentariu
Îmi place

Comentează
Distribuie
Error