RADIO TV OLTENITA
Social

CURCANI-Reţinuţi pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă

BULETIN DE PRESĂ

 

 

 

POLITIA-ARESTARI 2Reţinuţi pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă

 

Patru persoane cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi violare de domiciu, au fost reţinute pentru 24 de ore. Totodată, a fost reţinută şi o persoană bănuită de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

La data de 16/17 iulie 2016 cinci bărbaţi din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, în timp ce se aflau pe raza comunei Curcani au agresat fizic mai multe persoane.

În urma unui complex de activităţi de cercetare pentru documentarea activităţii infracţionale desfăşurată de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, la data de 19 iulie 2016, procurorul a luat măsura reţinerii faţă de patru bărbaţi bănuiţi că ar fi săvârşit infracţiuni de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii publice, violare de domiciliu, iar faţă de unul dintre aceştia pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Cei cinci au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.