Reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru tentativă de viol

Reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru tentativă de viol

 

Polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Călărași au reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

La data de 19 iunie a.c., un tânăr de 25 de ani din Comuna Borcea care se pare că prin constrângere, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 17 de ani, din aceeași localitate, a fost identificat și reținut de către polițiști.

În ziua de 20 iunie a.c., tânărul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Depistat la volanul unui autovehicul sub influența alcoolului

 

În dimineața zilei de 19 iunie a.c., un bărbat de 50 ani din municipiul Călărași a fost depistat de polițiști pe raza aceleiași localități, în timp ce conducea o autoutilitară deși se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

 

 

 

 

 

 

 

Dosare penale întocmite de polițiști pentru conducere fără permis

 

 

În seara de 19 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Oltenița au depistat un tânăr de 25 de ani din municipiul Oltenița care conducea un autoturism  pe raza aceleiași localități fără a deține permis de conducere.

 

 

Polițiștii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău Mare au depistat în seara de 19 iunie a.c. pe raza localității Săruleşti pe un bărbat de 46 de ani în timp ce conducea o autoutilitară fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 

 

La data de 19 iunie a.c. polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au depistat un bărbat de 50 de ani din Comuna Luica care conducea un autoturism pe raza  localității Curcani fără a fi posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

 

În cele trei cazuri oamenii legii au întocmit dosare penale pe numele conducătorilor auto sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136