RADIO TV OLTENITA
Social

Reținut de polițiști pentru infracțiuni cu violență -ULMENI-Bărbat, bănuit de uciderea animalelor fără drept și furt calificat identificat și reținut de polițiști

Un echipaj al politiei rutiere impreuna cu luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale efectueaza un control in trafic, in Craiova, marti, 21 mai 2013. REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Reținut de polițiști pentru infracțiuni cu violență

 

Un bărbat bănuit că și-ar fi agresat fizic doi consăteni a fost reținut cu operativitate de polițiști.

În seara de 23 aprilie a.c. polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane au fost lovite de un bărbat.

Cercetările demarate imediat de polițiști au condus la probarea activității infracționale a bărbatului bănuit de săvârșirea a două infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Acesta a fost reținut la data de 24 aprilie a.c pentru 24 de ore de polițiști și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

Condamnat la închisoare  după ce a condus sub influența alcoolului

 

Polițiștii au depus în penitenciar un bărbat care a fost condamnat la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier.

La data de 24 aprilie a.c. polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Călărași pe numele unui bărbat din Roseți.

Bărbatul a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibație alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur.

Polițiștii l-au depus în Penitenciarul Slobozia, județul Ialomița pentru executarea pedepsei.

 

 

 

 

Bărbat, reținut de polițiști pentru delapidare

 

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de polițiștii de investigare a criminalității economice  Călărași pentru delapidare.

În fapt, în ziua de 21 aprilie a.c. polițiștii au fost sesizați de administratorul unei societăți comerciale care deține o stație de alimentare  cu carburant pe raza județului Călărași de faptul că un angajat al firmei nu a depus la societate numerarul provenind din vânzări.

Din cercetări se pare că, în perioada 14-21 aprilie a.c. tânărul, în calitate de șef de stație  nu a depus la societate numerarul provenind din vânzări reprezentând suma totală de 108.700 lei, pe care şi-ar fi însuşit-o în interes personal.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de  Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

La data de 25 aprilie a.c. urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunere de arestare  preventivă.

 

 

Bărbat, bănuit de uciderea animalelor fără drept și furt calificat identificat și reținut de polițiști

 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi sacrificat un porc, după care ar fi plecat cu o parte din el.

La data de 24 aprilie a.c. polițiștii au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 32 de ani care în urmă cu o zi ar fi pătruns în curtea unei gospodări unde ar fi sacrificat un porc, l-a tranșat și ar fi sustras o parte din el.

Bărbatul, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea animalelor fără drept și furt calificat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

Acestea a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița cu propunere de arestare preventivă.