Reţinut de poliţişti pentru furt şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei

politia 6BULETIN DE PRESĂ

 

 

 

 

Poliţiştii din Călăraşi au reţinut un bărbat bănuit că după a sustras un telefon mobil de la un tânăr, a încercat să se răzbune pe acesta pentru că a sesizat organele de poliţie.

În fapt, la data de 16 august 2016 poliţiştii au fost sesizaţi  de faptul că pe strada Prelungirea Bucureşti din municipiul Călăraşi un bărbat de 51 ani din localitate i-a sustras telefonul mobil unui tânăr.

Totodată, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că în cursul aceleiaşi zile bărbatul s-a deplasat la domiciliul tânărului, unde l-a ameninţat atât pe el cât și membrii familiei sale cu acte de violenţă, pentru motivul că  a sesizat organele de poliţie.

Telefonul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Bărbatul, bănuit de săvârşirea faptei este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei fiind reţinut de poliţişti pentru 24 ore şi  introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călărași.

În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.