Radovanu si Curcani-Conducători de mopede, neînmatriculate, depistaţi în trafic fără permise de conducere

FOTO–WWW.BARICADA.RO–În dimineaţa zilei de 16 iunie a.c., în jurul orei 02.15, patrula formată din lucrători ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa a oprit pentru control pe DJ 411, pe raza localităţii Radovanu, un moped marca Honda, fără număr de înregistrare.

Procedând la verificarea conducătorului mopedului, s-a stabilit că acesta se numeşte V. Laurenţiu, de 28 ani, din Comuna Radovanu şi nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 

·                         

 

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza Comunei Curcani, au oprit pentru control pe o stradă din localitatea Curcani, un moped ce nu prezenta număr de înregistrare, condus B. Ionuţ, de 27 ani, din aceeaşi localitate.

Cu ocazia verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracţiunile de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi fără a fi înregistrat.

 

·                         

Error