PublicitateSocial

Radovanu – prins de poliţişti după o urmărire de peste 1 km / bărbatul de la volan nu avea permis şi se afla sub influenţa alcoolului-OLTENITA-actiune de prevenire a absenteismului local !!

În noaptea de 21/22 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa şi jandarmi au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism, pe raza comunei Radovanu, însă conducătorul auto şi-a continuate deplasarea, fiind urmărit şi prins de poliţişti după aproximativ 1,5 km.

Oamenii legii au stabilit identitatea bărbatului de la volan, D. Fănel, de 25 ani, din comuna Radovanu, şi au constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

În urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie alcoolică de

0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spitalul pentru recoltarea  de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

 

·                         

 

Olteniţa – acţiune de prevenire a absenteismului şcolar

 

La data de 21 mai a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au desfăşurat o acţiune de prevenire a absenteismului şcolar şi de creştere a gradului de siguranţă a elevilor, prevenire a delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ de pe raza municipiului Olteniţa.

În timpul acţiunii, au fost verificate 4 unităţi de alimentaţie publică şi 5 săli de jocuri de noroc, unde au fost identificaţi 10 elevi care absentau de la cursuri.

Aspectele constatate au făcut obiectul informărilor transmise conducerii unităţilor de învăţământ şi părinţilor elevilor.

 

·