PSD CALARASI-Premierul VICTOR PONTA – este asteptat sa participe la Conferinta Judeteana din 24 iulie 2014 !

Victor-Ponta-2Biroul Permanent Judeţean al PSD Călăraşi a decis ca joi, 24 iulie de la ora 18.00 să se desfăşoare Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Călăraşi. Pe ordinea de zi figurează alegerea preşedintelui precum şi completarea BPJ cu alţi 7 vicepreşedinţi. Iniţial s-a vorbit de 6 vicepreşedinţi însă în cazul în care actualul interimar, Dan Cristodor, ales vicepreşedinte la Conferinţa din aprilie 2013, va fi validat preşedinte al filialei „cu acte în regulă” în mod automat se eliberează un loc de vicepreşedinte care va trebui să fie ocupat.

Până în prezent există o singură candidatură certă şi anume aceea a interimarului, Dan Cristodor, preşedinte al organizaţiei municipale PSD Călăraşi. În competiţie ar putea intra şi deputatul Daniel Florea însă şansele sale de reuşită sunt aproape egale cu zero.

Cele 7 locuri de vicepreşedinte ar putea fi ocupate cu precădere de primarii partidului.

Sunt aşteptaţi la Călăraşi nu mai puţin de 600 de delegaţi însă vor avea drept de vot doar 186, toţi fiind membri ai Consiliului Judeţean Executiv.

La lucrările conferinţei ce vor avea loc în Sala Barbu Ştirbei şi-a anunţat prezenţa şi premierul Victor Ponta, candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale care va veni însoţit, printre alţii, de preşedintele executiv, Liviu Dragnea, noul purtător de cuvânt al PSD, Dan Şova, cel care a devenit lider al filialei judeţene Călăraşi în aprilie 2013 dar care a preferat să demisioneze la începutul acestui an, Ecaterina Andronescu şi secretarul general al partidului, Andrei Dolineaschi.SURSA-arenamedia.ro

Error