PROMOVAREA POTENȚIALULUI TURISTIC AL MUNICIPIULUI OLTENIȚA PRIN ACTIVITĂTI DE MARKETING SPECIFICE SI PUNEREA IN VALOARE A CULTURII GUMELNIȚA -in liceele oltenitene !

muzeul gumelnitaINCEPAND DE SAPTAMANA VIITOARE-vor avea loc intalniri cu tinerii din cele trei licee oltenitene-ptr.promovarea potentialului turistic al zonei si punerea in valoare a zonei GUMELNITA.Cultura Gumelnița dăinuie din cele mai vechi timpuri și a făcut cunoscut orașul nostru in lume datorită faptului că este cea mai dezvoltată civilizație eneolitică de pe continent. În prezent Măgura Gumelniţa ascunde încă multe taine nedesluşite ale arhivelor care se păstrează în pământ.
Autoritatea publica locală, intelegând importanța culturii Gumelnița pentru orașul nostru, a implementat în perioada martie 2011- aprilie 2012 proiectul: “Promovarea potențialului turistic al municipiului Oltenița prin activități de marketing specifice si punerea in valoare a culturii Gumelnița”, proiect finanțat prin Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5, D.M.I. 5.3, ce a avut ca obiectiv general realizarea unui ansamblu de activități de promovare si marketing a potențialului turistic al Municipiului Oltenița, precum și punerea în valoare a culturii Gumelnița. Aceste activități derulate prin proiect au avut ca rol creșterea numărului de turiști in zona.

 

Error