PROIECTUL- ZID ART-in cadrul Colegiului National NEAGOE BASARAB din OLTENITA !

Știam că o să mă descurc, spune Patric, unul dintre elevii care au făcut ZidArt, probabil cel mai mare graffiti din curtea unui liceu din România. Mesajul directorului pentru colegii din alte școli: Încercați, prin orice mijloace, să descoperiți ce comori aveți în școală. Totul e să-i faceți să gândească liber.

Zidurile din curtea Colegiului Național „Neagoe Basarab” Oltenița spun în sfârșit povestea tinerilor care învață acolo, nu a fisurilor sculptate de timp. Timp de 3 săptămâni, 21 de elevi au proiectat, planificat și realizat un proiect unic pentru ei și colegii lor – un graffiti în curtea școlii. În spatele lor, cu susținere și idei care să rezolve eventualele probleme apărute pe drum, au stat profesoara de arte, Ioana Ursu și de directorul colegiului, Marian Ursu.

Elevii au avut un coordonator, pe Patric Baltag, elev în clasa a XII-a. El i-a adunat pe toți și a stabilit fiecare ce face. Într-un scurt interviu pentru EduPedu.ro, ne-a spus că a ales elevi de la toate clasele din liceu: „Am luat pe cineva de la fiecare clasă. Să fie reprezentativ pentru liceu. Am vrut să implic mai multe persoane, să nu fiu doar eu, și să zicem cinci copii care știu să deseneze foarte bine. Am vrut să am o echipă în care să implic și oamenii care nu știu. Au fost mulți mai mulți copii care m-au ajutat la proiect. Mă bucur că m-au ajutat și că s-au implicat. A decurs totul foarte rapid, mult mai rapid decât m-aș fi așteptat eu și mi se pare că rezultatul vorbește de la sine”.

MAI MULTE-AICI—-https://www.edupedu.ro/stiam-ca-o-sa-ma-descurc-spune-patric-unul-dintre-elevii-care-au-facut-zidart-probabil-cel-mai-mare-graffiti-din-curtea-unui-liceu-din-romania-mesajul-directorului-pentru-colegii-din-alte-scoli-i/?fbclid=IwAR1xTPCIog8pH36Wdpgbgi5OFyHxm_I14lt7W6uGUqnWPYQJ-p6bmNKWQJc

Error