Proiectul” Fii campionul vieții tale!” a fost aprobat!

La multi ani,tuturor!
Anul 2014 aduce o veste bună pentru elevii  Liceului Tehnologic” N. Balcescu” Oltenita – Proiectul” Fii campionul vieții tale!” a fost aprobat.
Ce este cu acest proiect? Este scris de un grup informal de tineri – 6 – Dobre Liviu, Cristea Alexandru, Serban Marina, Tranca Veronica , Manoliu Irinela si Paraschiv Mihai. De ce ei? Pentru ca au participat in vara la proiectul derulat de Asociatia Social Arti – Miscarea care conteaza – care a avut ca obiectiv , promovarea comunicarii prin arte vizuale si au corespuns cel mai bine profilului cerut de proiectele Tineret in actiune.
Scopul nostru este a oferi tinerilor șansa de a se descoperii prin metodele educației non-formale în vederea reușitei în viață si
să contribuim la dezvoltarea personală a tinerilor din mediile defavorizate prin oferirea unor noi alternative de comunicare și lucru în echipă.
Cei sase tineri au scris proiectul sub indrumarea profesorului Liliana Niculita, a fost depus la Agentia Nationala si a ocupat pozitia 10 din 51 de proiecte aprobate pe axa Initiative ale tinerilor.
Derularea proiectului incepe in prima saptamana din februarie 2014 si dureaza 6 luni.
Alaturi de ei pot participa inca 30 de tineri, alesi din cei care participa la etapa de selectie .
Succes!
Error