Prinşi de poliţişti, în timp ce conduceau autovehicule neînamtriculate, după ce au consumat băuturi alcoolice sau fără a poseda permise de conducere

La data de 25 aprilie a.c., ora 13,00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Rurală Curcani au depistat, pe raza  comunei Şoldanu, un autoturism, condus de A. Marius, de 23 ani, din localitate.

În urma verificării efectuate s-a stabilit că tânărul de la volan nu posedă permis de conducere.

·                         

 

La data de 26 aprilie a.c., ora 16.45, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa a identificat în trafic, pe DN 41, în comuna Căscioarele, un autovehicul neînmatriculat, condus de C. Constantin, de 68  ani, din localitate.

 

 

 

Poliţiştii au constatat că bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

·                         

 

La data de 26 aprilie a.c., ora 17.00, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Olteniţa a depistat, pe DN 41, în comuna Căscioarele, un moped neînmatriculat, condus de V. A., de 26 ani, din localitate.

Verificările efectuate au relevat că bărbatul care conducea mopedul nu posedă permis de conducere.

·                         

 

În seara de 26 aprilie a.c., ora 18:30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Olteniţa au oprit pe DN 41, în comuna Chirnogi, un autoturism, condus de B. Marius, de 28 ani, din localitate, care prezenta o concentraţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

·                         

 

La data de 27 aprilie a.c., ora 03.45, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au depistat pe strada Nufărului, din Călăraşi, pe B. Constantin, de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism deşi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

·                         

 

În ziua de 27 aprilie a.c., ora 14.30, agenţi de poliţie din cadrul Politiei Oraşului Fundulea l-au depistat pe Ţ. Ionel, de 28 ani, din satul Gostilele, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea pe DJ 402 un moped neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere.

  

 

În toate aceste situaţii au fost întocmite dosare penale, conform prevederilor Codului penal, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

 

Error