Primăria Radovanu a construit o Hală metalică destinată utilajelor

Este știut cât de important este ca o primărie să se implice în bunul mers al lucrurilor dintr-o localitate. Auzim, de multe ori, că nu sunt bani suficienţi pentru a face investiţii, însă oamenii de acţiune, în cazul de faţă – primarii, caută resursele peste tot. Şi reuşesc!
Este şi cazul primăriţei din comună Radovanu, Vasilică Dobrescu, pe care o caracterizează cuvântul implicare, cu atât mai mult, atunci când este vorba de gospodăria în care trăiesc cei peste 4.000 de locuitori ai comunei.
Într-o zi în care oamenii se odihnesc, duminică, primăriţa comunei, alături de invitaţii săi, deputatul Vasile Iliuţă şi cei peste 200 de locuitori, au fost prezenţi la inaugurarea halei de utilaje, eveniment ce a debutat cu o slujbă de sfinţire, oficiată de cei 4 preoţi ai comunei.
Hala de utilaje este construită din fonduri proprii, cu o suprafață de 260 de mp, a fost executată în trei luni și jumătate și a costat 165.521 RON. Scopul realizării acesteia este de a fi păstrate utilajele aflate în dotarea Unităţii Administrativ Teritoriale Radovanu, respectiv, a primăriei: un buldoexcavator, un tractor de 88 de cai putere, o remorcă de 6 tone și o cositoare cu braț, cu o lățime de lucru de 1 metru, pentru întreținerea spațiului de lângă șosea, dar și a islazului comunal, acolo unde este cazul să se intervină. Tractorul, remorca şi cositoarea cu braţ, au fost achiziţionate pe fonduri obţinute din subvenţia de la APIA, având o valoare de peste 270000 ron, în luna aprilie a acestui an.
În cuvântul susținut după slujba de sfințire, primarul Vasilică Dobrescu a subliniat importanța acestor investiții.
„Radovanu, îmi place să cred, este comună unde întotdeauna se întâmplă ceva important.În această zi superbă de aprilie, alături de cei ce cred în mine şi în proiectele pe care le derulez, inauguram un spaţiu generos, realizat printr-o tehnologie modernă, spaţiu destinat stric utilajelor care sunt în dotarea primăriei. Satisfatia mea cea mai mare ca primar, este să vă fiu alături, să vă înţeleg nevoile să vă ajut în toate situaţiile în care îmi cereţi ajutor şi, sper, că atâta timp cât voi fi în fruntea com Radovanu să am posibilitatea să fac multe inaugurări. Orice zi din viaţa mea de primar, înseamnă o zi în slujba acestei comunităţi. Dumnezeu să ne ajute ca într-un viitor nu prea îndepărtat, să fie inaugurată, una din cele mai importante investiţii pentru noi, locuitorii com Radovanu, respectiv alimentarea cu apa şi canalizarea. Aceste două mari proiecte au fost demarate, adică s-au alocat primele fonduri, de la Ministerul Dezvoltării, pentru proiectare.Cu siguranţă aceasta investiţie este salutata de marea majoritate a radovenenilor. Am spus marea majoritate, pentru că deşi pare ireal, aceiaşi cinci consilieri: DavidIulian (PC), Ciobanu Mariana (PNL), Roscovaru Costel (PC) şi Neacşu Marian (PNL) şi Cantacuz Cristian (PSD), se opun tuturor proiectelor care au fost iniţiate în cei doi ani care s-au scurs din acest mandat.Şi pentru aceasta Hală pe care o inauguram astăzi, cei cinci au votat împotrivă. Dar cum ştim că binele trebuie să învingă răul, nu am nici o îndoială că şi Radovanu se va bucura de facilităţile pe care le oferă alimentarea cu apa şi canalizarea. Dumnezeu să ne ajute şi sunt convinsă că vom reuşi pentru că avem şi preoţii comunei aici, alături de noi!            CONTINUAREA–AICI !

Error