RADIO TV OLTENITA
Social

Primăria Olteniţa / Ion Piţoi: Au demarat lucrările de reparaţii străzi şi trotuare deteriorate

În ultima decadă a lunii august, Primăria municipiului Olteniţa a iniţiat o serie de lucrări de reparaţii străzi şi trotuare deteriorate, finanţate în întregime din resurse proprii.

Lucrările de reparaţii străzi se estimează a se finaliza la finele acestei luni iar cele privind trotuarele deteriorate până la finalul lunii octombrie. „Primăria municipiului Olteniţa a demarat o serie de lucrări vizând reparaţii străzi, îmbrăcăminte asfaltică pe anumite tronsoane după cum urmează: B-dul 1 Decembrie, Şoseaua Călăraşi, B-dul 22 Decembrie, B-dul Tineretului, Şoseaua Portului şi Str. Alexandru Iliescu.

Lucrările au început luni, 20 august de la Liceul Industrial, practic de la Şoseaua Portului şi am continuat cu B-dul 1 Decembrie. Marţi, 21 august, în continuare de la B-dul. Mărăşeşti, până la Şoseaua Călăraşi, şi vom merge până la intrarea în Olteniţa, la Petrom. Deci o zonă destul de vastă. Mai sunt situaţii unde avem probleme, dar am avut bani bugetaţi, nu am primit alţi bani, nu a fost vreo rectificare, nu a fost nimic, după cum bine ştiţi.” a declarat pentru www.arenamedia.ro viceprimarul Ion Piţoi care a mai adăugat că simultan au demarat şi lucrările de reparaţii a străzilor cu trotuare deteriorate. „În acelaşi timp am început şi lucrările de reparaţii a străzilor cu trotuarele deteriorate în municipiul Olteniţa. Noi sperăm ca până în 2019 să terminăm în toată Olteniţa lucrările de reparat trotuarele. Vreau să menţionez că de la Revoluţie şi până acum trotuarele nu au fost refăcute, nu au intrat în niciun program de reparaţii sau reabilitare.

Se execută lucrări pe str. Tudor Vladimirescu, pe str. Voinţei şi vor trece pe str. Mihail Sadoveanu. Vor continua cu str. 9 Mai, B-dul. 22 Decembrie, str. Păcii, str. Mihai Eminescu şi str. Nicolae Bălcescu.

Cu observaţia că pe strada Mihai Eminescu între străzile Tineretului şi Alexandru Iliescu iar Nicolae Bălcescu între străzile Argeşului şi Alexandru Iliescu.

Iar pe B-dul. Alexandru Iliescu, de la B-dul. Mărăşeşti până la dr. Lucian Popescu. Cu alte cuvinte, în integralitate, reparat stânga-dreapta, toată.” a continuat viceprimarul municipiului Olteniţa.

Piţoi a mai menţionat că lucrările privind repararea străzilor cu trotuare deteriorate ar putea fi gata până la finele lunii octombrie. „Noi sperăm ca până la sfârşitul lunii octombrie să fie gata trotuarele. Iar cele de îmbrăcăminte asfaltică, dacă lucrurile merg bine, estimăm că săptămână următoare vor fi gata, cu alte cuvinte până la sfârşitul lunii, până pe 31 august.” a conchis viceprimarul Ion Piţoi.

 

Reparaţii străzi şi îmbrăcăminte asfaltică

B-dul 1 Decembrie. Şoseaua Călăraşi – Str. Războieni; Acces CT 10 – Str. Oituz; B-dul Republicii – LIDL.

Şoseaua Călăraşi. B-dul 22 Decembrie – Bariera CF

B-dul 22 Decembrie. Şoseaua Călăraşi – Nr. 19

B-dul Tineretului. Şoseaua Călăraşi – Str. Oituz; Str. Dr. Lucian Popescu – B-dul Republicii.

Şoseaua Portului. Str. Dr Lucian Popescu – B-dul Republicii.

Str. Alexandru Iliescu. Str. Dr. Lucian Popescu – Str. Dr. Florin Mandache

 

Străzi cu trotuare deteriorate

Str. 22 Decembrie. Tronson: Nr. 1 F – Str. Agricultori

Str. Păcii. Tronson: Gheorghe Doja – Viilor

Str. Tudor Vladimirescu. Tronson: Călăraşi – Păcii

Str. 9 Mai. Tronson: Gheorghe Doja – Viilor

Str. Voinţa Tronson: Tudor Vladimirescu – Viilor

Str. Mihai Sadoveanu Tronson: Tudor Vladimirescu – Viilor

Str. Mihai Eminescu Tronson: B-dul Tineretului – Str. Alexandru Iliesciu

Str. Nicolae Bălcescu Tronson: Argeşului – Alexandru Iliescu

Str. Alexandru Iliescu Tronson: Dr. Lucian Popescu – Mărăşeşti.SURSA—http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-news/administratie/primarii/29146-primaria-oltenita-ion-pitoi-au-demarat-lucrarile-de-reparatii-strazi-si-trotuare-deteriorate