Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu au intervenit cu două autospeciale pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta violent la nivelul unei locuințe Pe timpul desfășurării intervenției, pompierii au găsit trupul carbonizat al proprietarului într-un dormitor al locuinței

 
INCENDIUÎn data de 26.04.2015, ora 23.45, două echipaje de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Dor Mărunt, pentru stingerea unui incendiu de locuință, proprietate individuală, aparținând lui Nicolae G, în vârstă de 41 de ani.
La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără și mult fum la nivelul întregii case, construită pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați0, existând pericolul ca arderea să se extindă la gospodăriile și celelalte locuințe din imediata apropiere.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui mijloc de încălzire (sobă fără acumulare de căldură) amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră și 25 de minute.
Pompierii militari au găsit trupul proprietarului casei într-unul dintre cele două dormitoare ale locuinței, acesta fiind carbonizat.
Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care bărbatul (cu probleme psihice), în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața.

Error