Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budești au intervenit pe raza orașului Budești, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu violenţă şi cu fum dens la nivelul unui spațiu comercial

pompieriPotrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari, incendiul a izbucnit din cauza defectării unui aparat electrocasnic

În data de 13.07.2014, ora 11.54, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budești au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza orașului Budești, comuna Jegălia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui spațiu comercial.
La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu mult fum, în interiorul spațiului comercial.
Echipajul specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budești s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de 40 de minute.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, incendiul a izbucnit din cauza unui aparat frigorific, care s-a defectat în timpul funcționării.
În urma incendiului au ars produse alimentare, grinzi și pod din lemn și o fereastră.

Intervenții SMURD

Un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești a fost solicitat să acţioneze pe raza comunei Frumușani, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, accidentat de o căruță

În data de 11.07.2014, ora 18.38, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Pițigaia, comuna Frumușani, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Mihai B., în vârstă de 35 ani, care fusese accidentat de o căruță.
La sosirea echipajului SMURD, victima prezenta multiple plăgi și hematoame la nivelul zonelor frontală și parietală și acuza dureri la torace și membre.
Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, i-au efectuat hemostaza plăgilor și l-au transportat la spitalul Bagdasar Arsenie, București.
Un echipaj SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară a fost solicitat să acţioneze pe raza orașului Lehliu-Gară, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, victimă a unui accident rutier

În data de 13.07.2014, ora 12.53, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgență, să intervină pe raza orașului Lehliu-Gară, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Cristian P., în vârstă de 30 ani, victima unui accident rutier.
La sosirea echipajului de prim ajutor, victima (motociclist) prezenta multiple plăgi și suspiciune fracturi la membrele inferioare.
Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, i-au efectuat hemostaza plăgilor, i-au imobilizat membrele inferioare cu atele vacuum și l-au transportat la spitalul Lehliu-Gară.

 

Error