Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au reţinut un bărbat bănuit că şi-ar fi lovit fratele.

POLITIA 3Reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie

 

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au reţinut un bărbat bănuit că şi-ar fi lovit fratele.

În ziua de 08 august 2016 poliţiştii Postului de Poliţe Radovanu au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 30 ani, din localitate care în urmă cu aproximativ 2 săptămâni şi-ar fi agresat fizic fratele.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunerea de arestare preventuvă.

Poliţiştii l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

 

 

A condus un moped fără permis/ Poliţiştii au întocmit dosar penal

 

În seara de 07 august 2016 poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Galbinași au identificat în trafic pe raza comunei Plătăreşti, judeţul Călăraşi un bărbat, de 36 ani, din localitate care conducea un moped pe drumurile publice deşi nu avea permis de conducere.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de conducere fără permis.

 

Prins de poliţişti în timp ce conducea fără permis

 

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Călăraşi au depisat în dimineaţa de 08 august 2016 un tânăr de 19 ani din Tonea, care conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu fără a poseda permis de conducere.

 

 

Poliţiştii au întocmit pe numele acestuia dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.