RADIO TV OLTENITA
Social

Poliţiştii din Olteniţa au prins un bărbat urmărit internaţional, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis mandat european de arestare.

POLITIA 3Urmărit internaţional, prins de poliţişti

Poliţiştii din Olteniţa au prins un bărbat urmărit internaţional, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis mandat european de arestare.
La data de 08 februarie 2016, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa au depistat pe N. Gheorghe, de 49 ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare, fiind cercetat pentru complicitate la înşelăciune.
Bărbatul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru confirmarea mandatului.
Pentru depistarea acestuia, s-au obţinute date şi informaţii suplimentare prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Autovehicul neînmatriculat, condus de o persoană aflată sub influenţa alcoolului

La data de 08 februarie 2016, poliţiştii din Belciugatele au depistat pe raza localităţii un autovehciul condus de M. Lucian, de 32 ani, din Bucureşti, persoană care prezenta o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculare a autovehiculului era expirată.
În cauză au fost demarate cercetări pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Prins la volan, deşi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule

În ziua de 08 februarie 2016, poliţişti din cadrul Sectiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au depistat pe raza localităţii Cuneşti pe A. Adrian, de 21 ani, din comuna Gradistea, în timp ce conducea un autoturism, deşi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
Cercetările vor fi continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză.

Moped, condus de un tânăr care nu posedă permis

Poliţiştii din Fundulea au depistat, pe raza localităţii Ileana, la data de 08 februarie 2016, un minor de 15 ani, care conducea un moped fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.