RADIO TV OLTENITA
Social

Poliţiştii din Călăraşi, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au confiscat peste 200 de kilograme de pește, 40 bucăți de plase monofilament și aproape 50 de litri de alcool fără documente de proveniență, în urma a două percheziții efectuate la domiciliile unor persoane din județul Călărași.

ACȚIUNI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

 

Poliţiştii din Călăraşi, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au confiscat peste 200 de kilograme de pește, 40 bucăți de plase monofilament și aproape 50 de litri de alcool fără documente de proveniență, în urma a două percheziții efectuate la  domiciliile unor persoane din județul Călărași.

 

La data de 29 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călăraşi au efectuat 2 percheziții în comuna Gurbănești.

 

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 244 de kilograme de pește, 40 bucăți de plase monofilament și 46 de litri de alcool fără documente de proveniență.

 

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, furt calificat și pescuitul, deținerea, transportul, comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și produsele și subprodusele obținute din aceștia, fără  respectarea prevederilor legale în vigoare.