SocialVideo

Poliţiştii de investigaţii criminale din Budeşti şi cei din cadrul Postului de Poliţie Frumuşani au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 28 de ani, din localitatea Frumuşani,

politia 2Reţinut de poliţişti pentru furt calificat

Poliţiştii de investigaţii criminale din Budeşti şi cei din cadrul Postului de Poliţie Frumuşani au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 28 de ani, din localitatea Frumuşani, care ar fi sustras un telefon mobil dintr-o locuinţă. Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.
La data de 10 noiembrie 2015, poliţiştii au identificat şi reţinut pe N. Alexandru, de 28 ani, din Frumuşani, care, în noaptea de 3/4 octombrie 2015, ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă, de unde a sustras un telefon mobil.
Bărbatul, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.

DN 3 – accident rutier produs de un bărbat care nu poseda permis

În seara de 10 noiembrie 2015, D. Robert, de 32 ani, din comuna Lupşanu, judeţul Călăraşi, a condus un autoturism pe DN 3, în afara localităţii Ştefăneşti, şi a pierdut controlul direcţiei, maşina lovind un copac de pe marginea părţii carosabile, în partea stânga a sensului de mers.
În urma accidnetului a rezultat decesul lui S. Vasile, de 30 ani, din comuna Lupşanu, pasager, şi rănirea uşoară a conducatorului auto şi a altui pasager.
Poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea autovehiculul nu posedă permis de conducere şi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările au fost demarate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Prins de poliţişti în timp ce conducea un tractor fără permis şi fiind sub influenţa alcoolului

Poliţişti din Budeşti au depistat în trafic, la data de 10 noiembrie 2015, pe raza satului Aprozi, pe B. Nicolae, de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.
La testarea cu aparatul alcootest s-a constatat că bărbatul care conducea tractorul avea o concentraţie alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză au fost demarate cercetări pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.