Poliţiştii călărăşeni au prins în flagrant mai multe persoane care sustrăgeau motorină dintr-un autotren aflat într-o parcare de pe Autostrada Soarelui.

furt motorinaPoliţiştii călărăşeni au prins în flagrant mai multe persoane care sustrăgeau motorină dintr-un autotren aflat într-o parcare de pe Autostrada Soarelui.
În noaptea de 4/5 septembrie a.c., în cadrul activităţilor de prevenire a sustragerilor de combustibil din autovehiculele aflate în parcări de pe A 2, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Serviciului de Ordine Publică, Secţia 4 Poliţie Rurală Dragalina şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au surprins în flagrant 3 persoane.
În jurul orei 02,30, în apropierea parcării de la Km 76, pe sensul Bucureşti – Constanţa, poliţiştii au observat un autoturism, din care au coborât trei bărbaţi. După ce au întrerupt alimentarea cu energie electrică a parcării, persoanele respective s-au îndreptat către un autotren şi au început să sustragă motorină, în bidoane de plastic.
furt motorina 2Conducător autovehiculului dormea în cabină.
După somaţiile legale, pentru încetarea activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat mai multe focuri de avertisment în aer şi asupra autoturismului, cu care bărbaţii încercau să fugă, fără a fi înregistrate victime.
Poliţiştii l-au prins pe unul dintre bănuiţi, Ş. Vasilică, de 26 ani, din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, care este cercetat sub aspectul infracţiunii de furt calificat.
De asemenea, continuă investigaţiile pentru identificarea şi prinderea şi a celorlalţi doi bărbaţi, urmând să fie dispuse măsuri legale în consecinţă.

Error