Peste 400 de locuri de muncă vor fi oferite la Bursa locurilor de muncă ce va avea loc vineri, 24 aprilie 2015-in OLTENITA si CALARASI !RETEAUA EURES–181 de locuri de muncă în Malta și în Republica Cehă, comunicate prin rețea !

AJFM CALARASI

Peste 400 de locuri de muncă vor fi oferite la Bursa locurilor de muncă ce va avea loc vineri, 24 aprilie 2015

Până la data prezentă, 33 de agenţi economici au răspuns invitației Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi, anunțându-și participarea la bursa locurilor de muncă din 24 aprilie 2015.
Acțiunea se va desfășura începând cu ora 9.00 atât la Călărași, la Centrul Cultural Județean ”Barbu Știrbei” (vis-a-vis de Palatul Prefecturii), precum și la Oltenița, la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din strada Argeșului nr. 111.
La Bursa locurilor de muncă, prima din acest an, vor fi puse la dispoziția solicitanților un număr de 446 de locuri de muncă, pentru următoarele domenii de activitate și meserii/ocupații:
– confecții textile – 66 locuri – pentru meseriile/ocupațiile: confecționer îmbrăcăminte, mecanic mașini cusut, inginer confecții textile, economist și muncitor necalificat;
– asigurări – 11 locuri – inspector asigurări, consultant în asigurări, manager relații clienți și agent asigurări;
– construcții/ confecții metalice – 139 locuri –strungar, operator mașini unelte cu comandă numerică, mecanic utilaj, sudor, gestionar depozit, contabil, asistent manager, confecționer tâmplărie aluminiu, electrician, lăcătuș confecții metalice, tabulator naval, lăcătuș agregate energetice, tâmplar, lăcătuș mecanic, muncitor necalificat, polizator, inginer electronist, inginer electrotehnist, inginer nave;
– transporturi – 9 locuri – șofer autocamion/mașină de mare tonaj, vopsitor auto, spălător auto, șofer autoturisme și camionete, muncitor necalificat;
– industrie – 115 locuri – economist, morar, sudor, strungar, maistru sudor, mașinist pod rulant, chimist, inginer chimist, electrician, manager logistic, specialist în activități de mentenanță, operator control nedistructiv, camionagiu, mecanic, inginer industria construcțiilor de mașini, inginer producție, controlor calitate, lucrător sortator, muncitor calificat în prelucrarea lemnului și muncitor necalificat;
– comerț – 14 locuri – vanzătoare, lucrător comercial, agent vânzări și manipulant marfă;
– alimentație publică – 40 locuri – barman, casier, ospătar, bucătar, lucrător în bucătărie (spălător vase), ajutor bucătar, ajutor ospătar și contabil;
– alte domenii de activitate – 52 locuri – administrator IT, șofer, femeie de serviciu, consilier, manipulant marfă, conservator, casier, expert IT, expert accesare fonduri europene, agent reclamă publicitară, paznic, pescar, mecanic agricol, inginer automatist, director vânzări, etc.
Din totalul celor 446 locuri de muncă ce vor fi oferite la Bursa locurilor de muncă, 26 se adresează solicitanților cu studii superioare.
Toate persoanele din județul Călărași interesate de locurile de muncă oferite la Bursă sunt așteptate vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 9.00, la Călărași sau la Oltenița, în funcție de domiciliu, pentru a susține interviuri cu agenții economici prezenți la acțiune, sau pentru a fi repartizate pe locul de muncă ce prezintă interes.

181 de locuri de muncă în Malta și în Republica Cehă, comunicate prin rețeaua EURES

Noi oferte de locuri de muncă au fost postate pe portalul național EURES – www.eures.anofm.ro pentru solicitanții unui loc de muncă în stațiu UE.
Cunoscătorii de limbă engleză pot aplica pentru ofertele angajatorilor din Malta, pentru următoarele meserii/ocupații: personal de curățenie în hoteluri -10 locuri; barman – 10 locuri; macaragiu -3 locuri; sudor -30 locuri; muncitor în construcții- 20 locuri; montator oțel- 30 locuri și inginer naval – 2 locuri.
Persoanele interesate de aceste posturi sunt îndrumate să transmită CV-ul model Europass și scrisoare de intenție în limba engleză la consilierul eures : ramy_79_res@yahoo.com și la angajator : recruitment@jfgroup.com.mt. Termenul limită de aplicare este 30 aprilie 2015.
Alte 76 de locuri de muncă pot fi ocupate în Republica Cehă, pentru:
– șlefuitori- pilitori – 15 locuri. Nu se solicită cunoștințe de limbă străină.
– analist software – 1 loc. Cerințe: limba engleză și limba germană nivel avansat;
– lucrător în prelucrarea lemnului – 10 locuri. Cerințe: limba engleză sau germană;
– lucrători în producție- asamblarea aparatelor de aer condiționat – 50 locuri. Nu se solicită cunoștințe de limbă străină.
Detalii referitoare la aceste oferte, precum și modalitatea de aplicare pot fi obținute de pe portalul național EURES sau accesând site-ul AJOFM Călărași – www.calarasi.accesibilitateajofm.ro , locuri de muncă europene.

Compartimentul Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ

 

Error