Social

PERSOANĂ DISPĂRUTĂ – MARCU DORIN

Polițiștii desfășoară activități pentru găsirea unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, care a plecat de la domiciliu.

În noaptea de 20/21.11.2019, Marcu Dorin a plecat din localitatea Dor Mărunt, în jurul orei 03:00, la volanul autoturismului marca Citroen C3 cu numărul de înmatriculare AR 77 RAL, într-o direcție necunoscută, iar de la acea data nu a mai luat legătura cu membrii familiei și nu a mai putut fi contactat.

Semnalmente

Înălțime: 175 cm, greutate: 65 kg, culoare piele: alba, corpolență: atletic, contur față: oval, înălțime frunte: mijlocie, înclinare frunte: verticală, culoare ochi: căprui, forma urechi: triunghiulară, mărime urechi: mijlocii, profil nas: drept, mărime nas: mijlociu, mărime gura: mică, grosime buze: subțiri.

La data dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geaca de fâș de culoare galben, iar în picioare purta pantofi sport tip adidas.

 

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție!