SocialStiri

PERMANENT ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 8 persoane, precum și dispunerea a 9 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 39 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 02 – 08 decembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 240 de evenimente, dintre care 226 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 63 de infracțiuni, 8 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 9 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 620 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 286.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 39 de permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.