PERCHEZIŢII ALE POLIŢIEI CAPITALEI PENTRU DESTRUCTURAREA UNUI GRUP INFRACŢIONAL SPECIALIZAT ÎN COMITEREA INFRACŢIUNII DE PROXENETISM

În cursul zilei de azi, 4 iunie a.c., poliţiştii Capitalei, în colaborare cu I.P.J. Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare 10 mandate de percheziţie şi 23 mandate de aducere, în vederea destructurării unei grupări specializate în comiterea infracţiunii de proxenetism.

Poliţiştii bucureşteniau documentat în perioada martie – mai a.c. activitatea membrilor grupului infracţional. Din investigaţiile efectuate, a reieşit faptul că bănuiţii înlesneau şi beneficiau de pe urma întreţinerii de relaţii sexuale a trei minore, cu diverşi bărbaţi.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cursul zilei de azi, în Bucureşti şi judeţul Călăraşi, poliţiştii bucureşteni au pus în aplicare 23 de mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite. Acestea sunt audiate, în acest moment, la Poliţia Capitalei pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Poliţia Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor.Error