Pe raza localităţii Bogdana, comuna Dragoş Vodă. Pompierii militari din cadrul Secției Dragalina au fost solicitaţi să acţioneze pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta violent la vagonul unui tren

DSC_0022În data de 11.06.2015, ora 09.24, pompierii militari din cadrul Secției Dragalina au fost solicitați să acţioneze pe raza localităţii Bogdana, comuna Dragoş Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un vagon de tren (respectiva garnitură circulând pe ruta Bucureşti – Constanţa)
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul vagonului, existând risc de extindere.
Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 45 – 50 de minute.
Trebuie menţionat că nu s-au înregistrat victime, iar în ceea ce priveşte stabilirea pagubelor incendiului urmează să se efectueze o cercetare amănunţită.
În urma incendiului au ars elemente de mobilier din respectivul vagon şi alte componente plastice şi textile din alcătuirea acestuia.
Cauza probabilă de incendiu este în curs de stabilire, în acest sens, o comisie urmând să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

Error