PATRU BĂRBAŢI, REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI, PENTRU ÎNŞELĂCIUNE-vindeau un amestec de apa si suc un loc de motorina !

 
politia 3Poliţiştii au reţinut patru persoane, din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune

În continuarea cercetărilor efectuate, în după-amiaza de 09 iunie 2015, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de P. Ninel, de 34 ani, G. Ion, de 32 ani, B. Iancu, de 27 ani, şi G. Cristian, de 20 ani, toţi din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, bănuiţi că ar fi înşelat o persoană, vânzându-i, cu titlu de motorină, un amestec de apă şi suc.

Reamintim că ieri dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Postului de Poliţie Dragalina, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, au efectuat 6 percheziţii domiciliare, pe raza comunei Dragalina, şi au pus în executare 4 mandate de aducere.

Cele patru persoane ar fi identificat pe internet, în cursul lunii martie 2015, pe un bărbat de 30 de ani, din municipiul Giurgiu, căruia i-ar fi oferit motorină la preţuri cu mult sub cele practicate în staţiile de alimentare cu carburant. Tranzacţia ar fi avut loc pe raza comunei Dragalina, unde victima ar fi fost prejudiciată cu 2.200 de lei, sumă achitată pe 540 de litri de amestec de suc şi apă, despre care bănuiţii i-ar fi spus că este combustibil.

Toţi cei patru bărbaţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi parchetului, cu propunerea de arestare preventivă.

Error