Patru bărbaţi din Sohatu, reţinuţi de poliţişti—–STIRI NOI–Bănuit de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, reţinut de poliţişti

politia1Bănuit de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, reţinut de poliţişti

 

Poliţiştii din Lehliu Gară au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care a tulburat ordinea şi liniştea publică şi a agresat o persoană.

În ziua de 10 octombrie a.c. poliţiştii au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 37 ani din Lehiu care în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitate, pe fondul unui conflict spontan a agresat fizic o persoană.

Bărbatul a fost reţinut 24 de ore de poliţişti, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară cu propunerea de arestare preventivă.

         

Patru bărbaţi din Sohatu, reţinuţi de poliţişti

 

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore patru bărbaţi din comuna Sohatu, judeţul Călăraşi.

În fapt, la începutul lunii octombrie a.c. cei patru ar fi intrat în curtea unui consătean în vârstă de 41 ani, pe care l-ar fi agresat fizic.

Toţi patru au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi depuşi în Centul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Bărbaţii, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și violare de domiciliu, urmează să fie prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița, cu propunerea de arestare preventivă.