Politic

P. Ţone: Nu ne vom lăsa îngenuncheaţi doar pentru că această conducere efemeră a ţării şi-a pus în cap să distrugă PSD-ul!

Primarul municipiului Olteniţa, Petre Ţone, s-a referit în interviul pe care vă invităm să-l parcurgeţi mai jos la obiectivele pentru acest an, subliniind că proiectul privind canalizarea pentru care s-a semnat deja contractul pe PNDL, în sumă de 55 de miliarde de lei vechi este prima prioritate pentru acest an.

Ţone s-a referit şi la „ajutorul” masiv primit de mari primarii din ţară conduse de primari PNL care au beneficiat la finele anului trecut de sume importante care se vor regăsi în bugetul pe 2020 în fondul de rulment spre deosebire de UAT-urile conduse de edili PSD. 

Primarul Olteniţei trage şi un semnal de alarmă declarând că intenţionează să le facă chiar plângere penală celor din conducerea Consiliului Judeţean dacă vor proceda şi în acest an la împărţirea tendenţioasă a sumelor provenite din cote defalcate din impozitul pe venit.                                                                                                                                  PUTETI CITI INTERVIUL IN INTREGIME  AICI—–https://arenamedia.ro/index.php/arena-news/administratie-mp/primarii-mp/p-tone-nu-ne-vom-lasa-ingenuncheati-doar-pentru-ca-aceasta-conducere-efemera-a-tarii-si-a-pus-in-cap-sa-distruga-psd-ul?fbclid=IwAR2XKc0SMDpoMuBwX4hmJRxZVgJBiAzBm3wA82s7ifrS_NfID1jzshxMY0k