Olteniţa – suspect de tentativă de tâlhărie, reţinut de poliţişti

Pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul l-a agresat cu o şurubelniţă pe cel care l-a prins  la furat dintr-un magazin / suspectul a fost prezentat Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă, fiind  depus în arest

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa au reţinut şi prezentat, în faţa magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă, în ziua de 02 septembrie a.c., pe B. Dorin, de 23 ani, din Olteniţa, suspectat de tentativă de tâlhărie.

În fapt, în noaptea de 01/02 septembrie a.c., acesta a fost prins de P. Ionuţ, de 23 ani, din Olteniţa, după ce a pătruns într-un magazin de pe raza municipiului Olteniţa, prin forţarea uşii de acces, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Pentru a-şi asigura scăparea, suspectul l-a agresat pe cel care l-a surprins la furat, însă a fost imobilizat şi sesizată poliţia pentru identificarea sa şi demararea cercetărilor în cauză. Asupra lui B. Dorin, poliţiştii au găsit o şurubelniţă, o pereche de mănuşi textile şi o lanternă.

Pe numele suspectului a fost emis un mandat de arestare preventivă, fiind depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie continuate cercetările pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

 

Error