OLTENITA-PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC, REŢINUTE

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Călăraşi au ridicat peste 700 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, în urma unei prinderi în flagrant delict şi a patru percheziţii domiciliare. Trei persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc, iar faţă de alte două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar.
DROGURILa data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, au surprins în flagrant delict, în Olteniţa, trei bărbaţi, cu vârste între 19 şi 25 de ani, care aveau asupra lor 70 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, precum şi 2.000 de lei.
La activităţi au participat şi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa – I.P.J. Călăraşi şi jandarmi.
Ulterior, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în Olteniţa şi în Chirnogi, la persoane bănuite că ar fi implicate în activitatea infracţională.
De la locuinţele a doi bărbaţi, din Chirnogi, au fost ridicate 640 de grame de fragmente vegetale.
Trei dintre persoanele bănuite au fost reţinute sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, iar faţă de alte două persoane implicate a fost luată măsura controlului judiciar.
Persoanele reţinute urmează a fi prezentate, în cursul zilei de astăzi, Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

Error