Olteniţa – conducător auto, reţinut de poliţişti / acesta a fost prins de două ori, conducând un autovehicul, deşi i-a fost anulat acest drept

Poliţiştii olteniţeni au dispus ieri, 05 septembrie a.c., măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, care a fost prins de două ori în luna august, în zile diferite, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Olteniţa, deşi i-a fost anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

L. Costel, de 29 ani, a fost prins în zilele de 06 şi 29 august a.c., pe raza municipiului Olteniţa, în timp ce conducea un autoturism marca VW, fără a mai avea dreptul de a conduce autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea anulat dreptul de a conduce autovehicule din luna iulie 2012, după ce a fost condamnat pentru săvârşirea altor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, respectiv conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu permisul reţinut.

L. Costel a fost reţinut de poliţiştii Biroului Rutier Olteniţa, fiind depus în  Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Judecătoriei Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă. CHIRNOGI———

·                 În ziua de 05 septembrie a.c., în jurul orei 11:50, agenţi din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au depistat, pe D.N. 41, un autoturism marca Dacia 1310, condus de D. Alexandru, de 66 ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, care a prezentat, la testarea cu aparatul etilotest, o concentraţie alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Error