Olteniţa – bărbat bănuit că a sustras în repetate rânduri cabluri de telefonie şi TV a fost depistat de oamenii legii, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii


În continuarea cercetărilor privind comiterea unui număr de nouă infracţiuni de furt calificat, din care cinci infracţiuni constând în sustragerea de cabluri de telefonie, iar patru infracţiuni constând în sustragerea de cabluri TV, în perioada aprilie 2012 – ianuarie 2013, fapte prin care a fost creat un prejudiciu total de 15.464 lei, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa au depistat ieri, 11 martie a.c., pe raza Comunei Jilava, judeţul Ilfov, pe M. Marian, de 31 ani, din Comuna Gălbinaşi, judeţul Călăraşi, persoană care se sustrăgea urmăririi penale.

Faţă de bărbatul în cauză, bănuit de comiterea faptelor, oamenii legii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în decursul acestei zile, să fie prezentat Judecătoriei Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.

 

Reamintim că la data de 09 ianuarie 2013, poliţiştii au identificat şi, ulterior, cercetat în stare de arest preventiv, pentru comiterea celor nouă infracţiuni, alte 8 persoane, respectiv:  B. Nicolae, de 40 ani, B. Mădălin, de 18 ani, E. Georgel, de 18 ani, N. Fănel, de 18 ani, O. Andrei, de 16 ani, P. Ionuţ, de 17 ani, N. George, de 14 ani şi D. Tudor, de 15 ani, toţi din Municipiul Olteniţa.

 

Error