Olteniţa – 11 kg de tutun, deţinut ilegal, descoperit de poliţişti într-un autovehicul

În seara de 16 aprilie a.c., ora 21:45,agenţi de poliţie şi jandarmi din municipiul Olteniţa au oprit în trafic, pe Şoseaua Călăraşi, autoturismul marca Dacia 1310, condus de P. Niculae, de 29 ani, din Olteniţa.

În autovehicul s-au găsit, într-un sac menajer,11 kgde tutun mărunţit, despre care conducătorul autovehiculului a declarat că aparţin lui S. Georgiana, de 27 ani, din municipiul Olteniţa, fără a putea prezenta vreun act din care să rezulte provenienţa.

Tutunul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, peste limita a1 kgtutun de fumat, conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul fiscal.

Accidente rutiere uşoare

În dimineaţa de 16 aprilie a.c., ora 07:20, P. Gheorghe, de 37 ani, din municipiul Olteniţa, a condus pe bulevardul 1 Decembrie, la intersecţia cu Şoseaua Călăraşi, din Olteniţa, autoturismul marca Skoda şi nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, lovind pe C. Marius, de 19 ani, din localitate, care circula cu bicicleta pe drumul prioritar.