Olteniţa – 10 elevi, care absentau nemotivat de la cursuri, au fost depistaţi de poliţişti în sălile de jocuri de noroc

Creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar constituie priorităţi ale poliţiştilor, care desfăşoară zilnic activităţi de informare şi prevenire a criminalităţii.

În ziua de 21 noiembrie a.c., între orele 09.30 – 12.00, poliţiştii de proximitate din Olteniţa au efectuat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar.

În unităţile de alimentaţie publică din apropierea unităţilor de învăţământ şi în sălile de jocuri de noroc, verificate, oamenii legii au depistat 10 elevi ai unui liceu tehnologic din Olteniţa, care absentau de la cursuri.

Aspectele constatate cu ocazia acţiunii derulate au făcut obiectul unor informări, care au fost transmise conducerii şcolii şi părinţilor copiilor.

 

Olteniţa – un bărbat de 71 ani a fost prins conducând un moped, fără să posede permis

 

În după-amiaza de 21 noiembrie a.c., ora 15.00, pe raza municipiului Olteniţa, pe strada Dunărea, poliţiştii au depistat pe B. Gheorghe, de 71 ani, din localitate, care conducea un moped, fără să fie posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

·                         

 

Error