O persoană a decedat in Cascioarele după ce s-a răsturnat cu tractorul în câmp/ Acesta nu poseda permis de conducere

În ziua de 26 iunie a.c., ora 19.19, lucrătorii Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către D. Lenuţa, de 35 de ani, din Comuna Căscioarele, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că, pe raza aceeaşi localităţi s-a produs un accident rutier. 

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că la o distanţă de aproximativ 650 m faţă de localitatea Căscioarele, pe un teren agricol,se afla un tractor marca U650, cu remorcă, ce prezenta urme de avariere, iar pe sol, a fost găsit decedat S. Ion, de 33 ani din Comuna Căscioarele, ce prezenta urme vizibile de leziuni pe cap şi pe corp.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar tractorul şi remorca aparţin unchiului acestuia, D. Gheorghe, din aceeaşi localitate, pe care le-a luat fără ştirea acestuia, cu intenţia de a transporta o cantitate de trifoi de pe câmp. Pe fondul neatenţiei şi a lipsei de experienţă în conducere, într-o vale abruptă, acesta a pierdut controlul volanului, răsturnându-se. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet.

 

·                         

 

Error