RADIO TV OLTENITA
Politic

NICUSOR CIONOIU-senator PSD CALARASI !

Prin decizia unanimă a Biroului Politic Național, PSD începe oficial negocierile pentru Programul de Guvernare cu PNL, UDMR și minorități, în vederea creării unei majorități. PSD nu va accepta să intre la guvernare fără un plan clar și asumat pentru depășirea crizei actuale!
? Nu dorim să ne alăturăm celor ce a distrus țara, dorim să acționăm, să ne alăturăm românilor, să aducem stabilitate și normalitate!
❗️❗️ Guvernarea de dreapta a dus țara într-o fundătură, a adus cel mai mare număr de decedați covid, creștere a prețurilor și a facturilor, a destabilizat total întreaga economie și a distrus țara.
Acesta este adevărul pe care îl vom susține mereu!
Este necesar să preluăm anumite ministere, deoarece România are nevoie de un program stabil și realist, dar și de împărțirea sarcinilor și a responsabilităților către specialiștii din diferite domenii. Abia după ce se convine asupra programului, considerăm că se poate discuta despre ministerele pe care le vom coordona.
Nu putem discuta de funcții până nu se epuizează negocierile unui nou Program de Guvernare atât de vital în acest moment!
? PSD are un singur obiectiv, să #STABILIZĂM România!
? Avem un program cu 100 de măsuri, foarte bine țintite!
? Avem specialiști, avem o strategie!
? PSD știe să guverneze!