Nicușor Cionoiu-senator PSD CALARASI !

Mi-am îndreptat din nou atenția asupra tinerilor noștri, al căror viitor depinde de noi, cei ce le putem da șansa unui mediu prielnic dezvoltării lor!
Am avut plăcerea de a organiza vizita unui grup de elevi din județul Călărași, la Parlamentul României, unde au participat și la o ședință de Plen în Senat.
Am fost plăcut surprins să descopăr buna interacționare dintre tineri și colegii mei parlamentari din Senatul României. Aceștia din urmă le-au făcut o scurtă prezentare despre ceea ce implică viața de politician, dar și cât de important este ca elevii să își creeze o puternică bază intelectuală încă din timpul adolescenței.
Tinerii au fost impresionați de istoria construcției, de imensitatea sa, dar și de frumusețea arhitecturală a fiecărei săli. La finalul turului, mi-au promis că vom continua această relație pe care am creat-o și că vor reveni cu drag de fiecare dată când vor avea nevoie de ajutorul și de susținerea mea!
Voi încerca mereu să investesc în tinerii noștri, să colaborez cu ei și să le ascult opiniile. De-a lungul timpului am participat la ședințe alături de elevi și am descoperit în ei idei și perspective de evoluție a societății!
Ei sunt ceea ce noi am creat!
Ei sunt viitorul nostru!
Error