RADIO TV OLTENITA
SocialVideo

NICUSOR CIONOIU-SENATOR PSD !

Îmi face plăcere să vă fac cunoștință cu Ana, o tânără greu încercată de viață, din comuna Dragalina. Am întâlnit-o de 1 iunie și, dincolo de povestea ei emoționantă, am descoperit ambiție, răbdare și credință, care o ajută să spargă peretele în care i-a fost zidit destinul și să meargă mai departe.
Ana s-a născut cu piciorușele încrucișate. Încă din primii ani de viață, când, noi, ceilalți făceam primii pași, ea învăța să meargă în genunchi. După multe investigații chinuitoare, medicii au stabilit că suferă de artogripoză și tulburări grave de statică și mers. Boala a înghenunchiat-o pentru totdeauna, condamnând-o la o viață într-un scaun cu rotile, dependentă de mama ei.
Chiar dacă din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic, iar Ana nu va merge niciodată pe picioarele ei, i-am promis că îi voi schimba destinul, oferindu-i un fotoliu rulant electric, care să îi ofere libertatea la care visează. Iar acum se poate deplasa singură unde dorește, fără să depindă de nimeni.
Impresionați de povestea Anei, inițiativei mele s-au alăturat mai mulți oameni de bine, care doresc să o sprijine pe Ana în lupta ei pentru o viață normală.
Doresc să le mulțumesc tuturor și în mod special președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și consilierului județean, Emilia Tudor, care au fost alături de mine în vizită la Ana.